Laila Bagge startar nytt inredningsprogram på TV3

De senaste 7 åren har vi varit vana vid att se Laila Bagge som en del av Idol-juryn på TV4. Men nu lämnar hon både programmet och kanalen för att göra ett inredningsprogram på TV3 tillsammans med Björn Christiernsson.

Det nya programmet heter "Kan vi hjälpa till?", och utgår från ett koncept som omfattar både inredning och bygg. Laila och Björn kommer söka efter kunder på byggvaruhus för att fråga dem om vad de har för spännande projekt på gång i hemmet. Och har de det så frågar de om de kan hjälpa till, och följer med dem hem.

- Det är väldigt roligt att jobba med Björn, säger Laila Bagge till Expressen. Jag har stor respekt för honom. Jag står för inredning, han för bygg. Vi är ett team och jobbar ihop för att hjälpa folk.

Programmet har precis börjat spela in, och kommer sändas under våren 2016. Har du några hembyggesprojekt och vill ha hjälp av tv-profilerna så tycker TV3 att du ska skicka in en ansökan till programmet. Eller bara besöka varuhuset Bauhaus under sommaren, så kanske Laila och Björn kommer fram och frågar om de kan hjälpa till.

Bilden kommer från TV3.

För fler intressanta inredningsprogram, kolla in Zappa: Design Rules, grundläggande design på BBC.