Förare från amerikanska succén Ice Road Trucker arresterad

Bild lånad av Rackstad.

Amerikanska History Channels succéserie Ice Road Truckers är inne på sin åttonde säsong och lockar till sig tittare från hela världen. Unga som gamla samlas framför tv:n för att följa de orädda lastbilschaufförernas kamp mot väder och vind i ett landskap och klimat som får den svenska vintern att te sig som en sommarsemester. (Se Rackstad i Arvika så förstår ni vad

En av Ice Road Truckers tidigare stjärnor, chauffören Tim Zickuhr, verkar inte ha tjänat några stora summor på sin karriär inom reality-tv – i alla fall inte om man ska tro TMZ som rapporterar att Zickuhr blivit arresterad för att ha snattat hårprodukter och alkohol. Polisen kom till ett husdjurshotell i San Dimas, Kalifornien, där Zickuhr levde rövare och hade en varukorg full innehållandes Rogaine (ett preparat för minskat håravfall), en plattång, schampo, en hårborste och en mängd alkoholhaltiga drycker, men utan kvitto och påse. Efter ett besök hos en närliggande affär kunde polisen bekräfta att det handlade om snatteri och arresterade Zickuhr som fick spendera tre dagar i häktet.

Tidigare i år arresterades Tim Zickuhr för ett brott som involverade en prostituerad kvinna, en kidnappning och waterboarding. Förhoppningsvis går inte alla före detta deltagare i Ice Road Truckers samma öde till mötes – kanske är det lättare att hålla sig i skinnet på de glashala vägarna med väldigt få distraktioner annat än berg och snöstormar.